Fandom

Wikia Kampány

Vita:Kezdőlap

Back to page

44pages on
this wiki
Add New Page

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

előre kellene tisztázni, hogy mi kategória és mi nem - mert pl. a témakörök jellemzően kategória jellegűek --Yaanno 2006. augusztus 1., 18:37 (UTC)

Az egy témához tartozó összes lapot kellene az adott témával megegyező nevű kategóriába helyezni. Majd a fő cikkbe így kategorizálunk: [[Kategória:valami|*]], így majd a kategóriában a fő cikk jelenik meg legelől. NCurse üzenet 2006. augusztus 1., 19:13 (UTC)
A Politikusok szócikk esetére vonatkozóan tudnál egy példát (fiktív) mutatni?

Nem, amíg az ott felvetett ötletemre nincs válasz. Az allapos rendszert támogatnunk kellene, különben, mint most a POlitikusok lapnál, átláthatatlanná válnak a nagyobb lapok. A példám így nézne ki:

  • a Politikusok lapon felsorolnánk a pártokat
  • minden pártra egy allap mutatna: Politikusok/Fidesz...
  • Az allapba kerülnének ezek a listák
  • az allapokat kategorizálnánk így: [[Kategória:Politika]]
  • a Politikusok lap pedig kapna egy [[Kategória:Politika|*]] részt

Erre gondoltam. Ezt a példát lenne sztem érdemes követni minden témában, mert így:

  1. az egyes témájú kategóriában minden lap benne lenne
  2. a témát felölelő fő lap a kategória első helyén állna
  3. követhetők lennének a viták, mert a különböző altémák akár alkategóriába is kerülhetnének

Renélem érthető vagyok, ha nem az a wiki zsargon hibája. :) No meg az enyém... :) ... NCurse üzenet 2006. augusztus 1., 19:40 (UTC)

Világos ez szerintem helyes út --Yaanno 2006. augusztus 1., 19:48 (UTC)

Meg lehetne tudni többet a budapesti ingyenwifiről?--Godson 2006. augusztus 10., 22:39 (UTC)


A "szociális ügyek" címet, "társadalmi kérdésekre" kellene cserélni, mert a "szociális" szó magyarul szűkebb jelentésű, mint a "social" angolul. --Gyfarkas 2006. augusztus 22., 11:30 (UTC)

Kicseréltem a címet, és betettem egy szociálpolitika címszót, ami leginkább szociális ügyekkel foglalkozik...--Gyfarkas 2006. augusztus 22., 11:35 (UTC)

Kedves 81.182.51.234 IP című felhasználó: a Webolitika szót én alkalmaztam arra a témára, amit felvázoltam azon az oldalon. Ha megváltoztatjuk az oldal nevét, ahogy te tetted Webpolitika-ra akkor eltűnik az oldal tartalma, ami a Webolitika alatt szerepelt. Kérlek ne változtasd ezt meg. Köszönöm. attacs 2006. szeptember 3., 14:59 (UTC)

Hello, nem akarom senkinek elvenni a kedvét egy politikai wikitől, csak szólok, hogy van már egy ilyen. Vince

Köszönjük az információt, bár vannak átfedések a 2 wiki tartalma között, pl. magyar politikai pártokról és politikusokról szóló adatok, de nagyobb a 2 projekt közötti különbség: mi nem tervezünk történelemről, szovjet politikusokról, magyar írókról, festőkről írni, hanem inkább jelenleg folyó kampányokra, politikai történésekre szeretnénk koncentrálni. Irányadónk a Kampány Wikia Jimmy Wales által fogalmazott Mission Statementje. attacs 2006. szeptember 7., 17:30 (UTC)

Sajnos, csak most találtam ide.

Majd hozok másokat is!:)) 2011. június 16.

A Wikia-hálózat

Véletlen wiki