FANDOM


Eltekintve a picit idétlen x-y retorikától a cikket nagyon találónak és friss szemléletűnek gondolom. A Wikia Kampány pontosan az a pálya, amire az információs társadalom politikusai kifuthatnak. attacs 2006. augusztus 14., 09:15 (UTC)

A cikket mindenkeppen ertelme lenne angolra atultetni, az egesz wikia kozosseg talalhat benne szamara hasznos dolgokat. pl: Bush egy nagy X, Clinton Y volt. Mondjuk az amerikaiaknak meg van az az elonyuk, hogy legalabb volt Y tipusu politikus kormanyon;) Anr 2006. augusztus 14., 09:37 (UTC)

Van meg egy rendkivul fontos dolog: X es Y eszkozei kozotti kulonbseg. egy homokoraban nem felfele kell lapaotlni a homokot, hanem meg kell forditani. Clinton-Gore sajat kezuleg szereltek egy iskolaban LAN-t, es ennek nagy nyilvanossagot adtak, hogy minden iskolafentarto kozosseg (onkormanyzat, iskolaszek,...) fontosnak erezze, hogy a gyerekek minel hamarabb bekeruljenek az informacios tarsadalomba. Nalunk sulinet/e-pont van, amirol a helyiek toredeke tud, es minden nagy kozponti beszerzes melegagya a korrupcionak. Anr 2006. augusztus 14., 09:44 (UTC)

Lásd még: Gyakorlatban >>